نرم افزار هاي حسابداري تحت وب يا آنلاين نرم افزار هايي هستند که به کمک کسب وکارهاي مختلف آمدند تا مديريت امور حسابداري با دقت وسرعت بيشتري انجام شوند در اين مقاله قصد داريم تا با انواع نرم افزار هاي حسابداري شما را آشنا کنيم. تکنولوژي در عصر حاضر، باعث به روز رساني متداوم سيستم ها و هم چنين پيشرفت در روند کاري مي شود. با گسترش مراودات مالي و ارتباط با مشتريان، استفاده از نرم افزار حسابداري امري قطعي خواهد بود. استفاده از نرم افزار حسابداري صرفه جويي در مواردي از جمله زمان و ريسک را براي ما به همراه خواهد داشت.


با استفاده از نرم افزار حسابداري تجت وب ، خسارت هاي احتمالي وارده بر سيستم را مي توان پيش بيني کرد و از بروز آنها جلوگيري کرد. هم چنين براي بهينه سازي کسب و کار رو به رشد، استفاده از نرم افزار حسابداري به منظور نظارت بر سازمان و هزينه ها توصيه مي شود.
براي رفع پيچيدگي و ايجاد انسجام در سازمان، استفاده از نرم افزاري که با کسب و کار شما انطباق داشته باشد، اامي است. قابل ذکر است که در برخي شرکت هاي دولتي با حجم کاري بالا، گاهي مم به طراحي و توليد نرم افزار حسابداري مورد نياز خود مي شوند. چرا که توانايي طراحي زير سيستم هاي مورد نياز خود را داشته باشند.


انواع نرم افزارهاي حسابداري


همان طور که مي دانيد نرم افزارهاي حسابداري از جهات مختلف قابل گروه بندي هستند و از آنها با نام سيستم هاي حسابداري هم ياد مي کنند. معمولا در کسب و کارهاي مختلف با بررسي نيازها، با کنار هم قرار گرفتن اين نرم افزارها در يک قالب کلي، خواسته هاي خود را به اجرا مي رسانند.


 


1.نرم افزارهاي حسابداري عمومي


 


نقش هسته حسابداري را داشته و تمامي امکانات اوليه حسابداري را شامل مي شود. هم چنين مناسب مشاغل کوچک بوده و محاسبه قيمت نهايي، دريافت و پرداخت ها، انبارداري و  از قابليت هاي بارز اين نرم افزار مي باشد.


 


2.نرم افزارهاي مخصوص شرکت هاي خاص


 


قابليت هاي ويژه اي در اين نرم افزارها گنجانده شده که براي مشاغل خاص تعريف شده. اين نرم افزارها به صورت سفارشي مخصوص هر شرکت، طراحي و توليد مي شوند. برخي نرم افزارها هم چون نرم افزار حسابداري شرکتي چرتکه با شناخت اين دسته از نيازها، سيستم ها و زير سيستم هاي ويژه اي را براي رفع نياز اين شرکت ها در نرم افزار خود گنجانده اند.


3.نرم افزارهاي سازماني و دولتي


 


سازمان ها و ادارات دولتي به منظور رفع نياز مشاغل، نرم افزار هايي را تهيه و توليد کردند. نرم افزار بيمه، نرم افزار تهيه نامه مالياتي براي وزارت خانه ها و … از جمله اين نرم افزارها مي باشند.


 


4.نرم افزارهاي تخصصي شرکت ها و موسسات


 


نرم افزارهايي هستند مناسب مشاغل خاص، نظير نرم افزار حسابداري پيمانکاري، نرم افزار حسابداري شرکتي و


طبقه بندي نرم افزارهاي حسابداري


با توجه به درخواست هاي متعدد کاربران و مشتريان، نرم افزارهاي خاصي براي پاسخگويي به اين نيازها با کاربردهاي ويژه در نظر گرفته شده.


به طور کلي کسب و کار ها در 2 گروه جاي مي گيرند:


SME ها ( Small & Medium Enterprises ) : به مجموعه تمامي کسب و کارهاي کوچک گفته مي شود.


Enterprise Resource Planning) ERP) سازمان ها با حجم کاري بالا : در کسب و کارهاي بزرگ براي انسجام در روند کار مراحل سازمان، در کنار نرم افزار حسابداري مورد استفاده قرار مي گيرد. به طور کلي، راه کارهاي يکپارچه اي که بر اساس best practice هاي موجود در بازار يکپارچگي سيستم را به همراه خواهد داشت. بنابراين، حجم کاري سازمان و هدف مورد نظر، در انتخاب نرم افزار نقش به سزايي دارد


طبقه بندي نرم افزارهاي حسابداري بر اساس کاربري


نرم افزار حسابداري مديريت پروژه:


اين نرم افزار، به منظور نظارت و رسيدگي به سود و زيان حاصل از پروژه هاي بزرگ طراحي شده. با توجه به پروژه اي که فعاليت داريد، نرم افزار خاصي را براي آن تهيه و يا طراحي مي کنيد تا باعث پيشبرد روند کاري شما در پروژه شود.


نرم افزار حسابداري پايه:


شبکه اصلي سيستم حسابداري مي باشد. هدف از طراحي اين نرم افزار، رسيدگي به حساب ها، درج صورتحساب هاي خريد، بازرسي کليه مدارک، بازرسي امور بانکي و ساير امور مالي مربوط به سازمان مي باشد.


نرم افزار حسابداري مخصوص مشاغل خاص:

نرم افزار هاي حسابداري در دو گروه شرکتي و فروشگاهي جاي مي گيرند.

شما با تهيه نرم افزار مورد نظر، لازم است قابليت هاي مورد نياز شغل خود را به آن اضافه کرده تا استفاده بهينه را براي شما به همراه داشته باشد. در غير اين صورت، اين کمبود با سفارشي سازي قابل حل است فقط هزينه بسيار به همراه خواهد داشت.

نرم افزار مديريت تنخواه:


مديريت تنخواه، کنترل هزينه هاي اختصاص يافته به سطوح يک شرکت را به عهده دارد. از اين نرم افزار در مکان هاي دولتي و خصوصي استفاده مي شود.



نرم افزار مديريت موجودي:

اين نرم افزار، به هدف بالا بردن تدريجي سود سازمان و صرفه جويي در هزينه سازمان طراحي شده.


نرم افزار بودجه بندي و پيش بيني:

تسلط و کنترل صاحبان و مديران کسب و کار را روي شرايط دروني سازمان افزايش داده و آنها را ريزبين تر مي کند.


نرم افزار صدور فاکتور و صورتحساب:

مناسب کسب و کارهاي کوچک بوده و به هدف درج صورتحساب و درآوردن مبلغ کل استفاده مي شود. با استفاده از اين نرم افزار، درصد خطاي صدور فاکتور در مقايسه با پيشبرد آن به صورت دستي پايين مي آيد.


نرم افزار دارايي ثابت:

برخي از نرم افزار هاي حسابداري، دارايي هاي ثابت را، با ايجاد يک هسته اطلاعاتي از زمان وارد کردن داده ها تا آخر کنترل مي کنند. در اين نوع نرم افزار، حقوق، حق بيمه، تسويه دارايي و ارزش افزوده بررسي مي شود و امکان صدور فيش کارمزد در اختيار شما قرار خواهد گرفت.



عوامل تاثيرگذار بر قيمت نرم افزار هاي حسابداري و مالي :

چرا از نرم افزار هاي ويندوزي به نرم افزارهاي تحت وب کوچ کنيم ؟

انواع نرم افزار هاي حسابداري تحت وب

معرفي برنامه هاي ساخت لوگو موشن :

معرفي برنامه هاي ساخت لوگو موشن :

نرم ,افزار ,مي ,حسابداري ,ها ,استفاده ,نرم افزار ,افزار حسابداري ,اين نرم ,نرم افزارهاي ,کسب و ,افزار حسابداري شرکتي

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


کلبه شعر تعمیرگاه مجاز لوازم خانگی معرفی تخفیف ها تازه های شیمی و سلامت تامین و فروش انواع لوله, ورق, میلگرد استنلس استیل Mark NHL Chicago Blackhawks Jerseys in Wholesale Jerseys Outlet. Raymond's memory fanoscvector aamozeshb